Produkter för keto spannmål (12)

Protein

Protein

Protein Innehåll: t.ex. 750g Mjölkprotein, vassleprotein, äggprotein, naturliga aromer, sötningsmedel sucralos Används inom 3 månader efter öppning. Förvara produkten stängd, torr, skyddad mot ljus och vid rumstemperatur (15 – 25° C).
L-Karnitin Bas

L-Karnitin Bas

Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror. Vid en viktnedgång genom träning och diet rekommenderas L-Carnitin som ett kosttillskott för att uppnå en bättre omsättning av fettsyror, eftersom ämnesomsättningen hos överviktiga vanligtvis inte är anpassad till den fysiska prestationen. Särskilt uthållighetsidrottare tar ofta L-Carnitin som kosttillskott, eftersom intaget av L-Carnitin kan leda till prestationsökningar. Denna prestationsökning avser återhämtningen efter en stor fysisk ansträngning. Därför betraktas L-Carnitin inom idrotten som en av de mest effektiva prestationshöjarna och fettförbrännarna.
Alline Procap 180 Kapslar

Alline Procap 180 Kapslar

Alline procap innehåller en unik högkvalitativ keratin. Keratin CynaPlus från Alline procap är resultatet av en patenterad produktionsprocess som garanterar nästan fullständig 95% biotillgänglighet och närvaron av 18 aminosyror. Alline procap kombinerar en naturlig keratin CynaPlus med en komplex av elva vitaminer som ger 100% av de rekommenderade dagliga mängderna genom att ta två kapslar per dag. Alline procap innehåller tre mineraler som var och en spelar en viktig roll i hårcykeln. Dessa tre mineraler ger 100% av de rekommenderade dagliga mängderna genom att ta 2 kapslar per dag.
Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat 60% – Foderkvalitet

Sojaproteinkoncentrat (SPC) är en renad produkt som erhålls från avfettad och rostad sojabönsmjöl genom separation från kolhydrater (lösliga sockerarter) med hjälp av den senaste extraktionsteknologin i EU.
Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

Ekologiska Solrosfrön 3 Kg

De ekologiska solrosfröna är de torra frukterna från växten, en produkt som kan användas i många olika recept i köket, både enkla och avancerade. Solrosfrön är utmärkta att knapra på som de är för ett snabbt och energigivande mellanmål som är fettfritt, hälsosamt och genuint. Solrosfrön kan ha olika färger och erbjuder den vita varianten med en intensiv arom och en fyllig och kraftfull smak. Inga tillsatser eller konserveringsmedel har lagts till solrosfröna för att bevara smaken och de organoleptiska egenskaperna hos denna läckra torkade frukt. Fröna är rika på näringsämnen som är nyttiga för kroppens välbefinnande, såsom B-vitaminer, linolsyra, mineraler, järn, kobolt, mangan, zink, koppar och folsyra. Ekologiska solrosfrön används ofta för att berika degar till bröd, kakor och pizza, och de kan läggas till i sallader eller rostas med en nypa salt.
Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt

Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt

Kanske lika gammal som pyramiderna Vitlök (Allium sativum) är en knölväxt från påskliljefamiljen och släktet lök, purjolök och gräslök. De äldsta omnämnandena av användningen av vitlök daterar tillbaka till 1500 f.Kr. i Egypten. Hälsosamma egenskaper hos Vitlök Vitlök har en bevisad kolesterol- och blodtryckssänkande effekt. Den har också en bakteriedödande effekt tack vare närvaron av allicin i vitlök. Flera andra effekter tillskrivs också vitlök, men det saknas tillräckliga bevis för dessa. Vitlök är rik på vitamin B6, vitamin C och mineralerna mangan och fosfor. Användning av vitlök Vitlök är en populär krydda i medelhavsländerna och Centraleuropa och används både färsk och i pulverform (torkad och mald). Vitlöksgranulat är utmärkt att använda i sallader. Du kan också tillsätta det i oljan i pannan när du steker/kokar kött, fisk, vilt eller fågel. Vitlök är en krydda med en d...
Svartpeppar pulver

Svartpeppar pulver

Mald svartpeppar
Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein 80% - Livsmedelskvalitet

Ärtprotein erhålls från gula eller gyllene ärtor genom både torr och våt process. Under torkningssteget avlägsnas ärtskalen maskinellt och mals. Senare återvinns ärtmjölet och tack vare sina vattenlösliga egenskaper separeras proteinerna genom centrifugering och samlas in. Den slutliga produkten av ärtprotein är ett beige pulver med ren smak.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous mjölkfett (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) kan tillverkas av smör eller 35%-45% grädde, beroende på säsongen. Produktionsprocessen består av att ta bort nästan all vatten och icke-fettiga fasta ämnen med hjälp av centrifuger. Tack vare detta är produkten lättare att bevara och lagra eftersom den innehåller mindre vatten.
Potatisprotein

Potatisprotein

Potatisproteinet rengörs, ångas och skalas senare. Stärkelsen extraheras sedan med vatten för att bilda en proteinrik uppslamning som behandlas med syra och sedan torkas och pulveriseras. Potatisprotein är ett fint, löst pulver, ljusgrått eller gulgrönt och har en typisk doft av torkad potatis. Råmaterialet för tillverkning av potatisprotein är stärkelsepotatis av polsk härkomst.
Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Köpa Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt? | Grossist | VehGroshop

Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt - Köpa Vitlöksgranulat 1-2 mm Ekologiskt? | Grossist | VehGroshop

Vitlök (Allium sativum): Vitlök tillhör familjen av vitlöksprodukter, precis som lök, gräslök, purjolök och basilika. Vitlöksgranulat har en finare struktur än krossad vitlök, men är grövre än pulver. Granulatet är vit-krämfärgat och har en stark, stickande, något sötaktig doft. Vitlöksgranulat har en brännande, skarp smak.